Stefan Axelsson, Operaklubbens leder, er død

Operaklubbens kjære og populære styreleder, Stefan Axelsson, som ville fylt 67 år 14. april, døde i sitt hjem i Malmø mandag 27. februar. Stefan lå flere uker i desember på sykehus i forbindelse med hjertet, og vi regner med dette ligger bak dødsfallet. Men, uansett, om man kanskje burde vært litt forberedt, er man ikke det når det skjer. Stefans bortgang har gått sterkt inn på oss alle i styret.

Stefan var utdannet tannlege og dr. odont. og var svært ettertraktet som foredragsholder på seminarer rundt om i verden, og vi var svært stolte og glade da han i 2010 ble medlem av styret i Operaklubben. Han overtok vervet som styreleder i 2012, et verv han utførte med stor dyktighet og entusiasme. Stefan var munter og sosial og hadde en utrolig kunnskap om alt innen opera. Han reiste rundt i Norge, Sverige, Danmark og ellers i verden for å nyte opera. I april skulle han ha vært med til Palermo, Bari og Napoli i Italia og i juli/august sto forestillinger på Skäret og Läckö Slott for tur. Dette var turer han så sterkt frem til.

Stefan skal begraves fredag 14.april kl 12.00 i S:t Johannes kyrka i Malmø.

Styret i Operaklubben lyser fred over Stefan Axelssons minne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s