GOD JUL – Hilsen til Operaklubbens medlemmer

Foto: DNO&B
Foto: DNO&B

Kjære medlemmer av Operaklubben!

Foto: DNO&B
Foto: DNO&B

Operaklubbens høstsesong 2016 ble avsluttet med den nye og kritikerroste oppsetningen av «Nøtteknekkeren»  den 16. desember.
Etter denne forestillingen skal vi  gå til en fredfull julefeiring.

Foto: HDV
Foto: HDV

Operaklubben startet julefeiringen med en fantastisk julekonsert på Thon Hotel Opera allerede 23. november.  Stor takk til kunstnerne Caroline Wettergreen, Siv Oda Hagerupsen, Ole Jørgen Kristiansen og Ole Morten Velde for at dere skapte så god julestemning i november.

Foto: DNO&B
Foto: DNO&B

Vi møtes igjen allerede i januar 2017 for å  se den flotte kombinasjonen Cavalleria Rusticana og Bajazzo , (lørdag 14. januar 2017, kl. 18:00) med bl.a. Henrik Engelsviken, Marita Sølberg, Lise Davidsen og Yngve Søberg og Ingebjørg Kosmo i rollene.  Etter forestillingen inviterer vi til årets første etterarrangement i Thon Hotel Opera. Der vi skal få en minikonsert med Wagner ved Magne Fremmerlid og Elisabeth Teige med Marianne Oulie-Wiik som akkompagnatør.  Marianne skal også fortelle oss litt om Wagner.  Alle er hjertelig velkomne til dette medlemsarrangementet.  Ingen påmelding kreves.  Ta gjerne med slekt og venner.

Allerede en måned senere er det en ny medlemsforestilling for Operaklubben og denne gang en nyproduksjon av Rossini’s La Cenerentola (lørdag, 11. februar 2017, kl. 18:00).  Hovedrollen synges av Anna Goryachova, Renato Girolami er stefaren Don Magnifico, prinsen synges av Taylor Stayton, «våre egen» Aleksander Nohr synger rollen til prinsens tjener Dandini.   Eli Kristin Hanssveen som også er «vår egen», og Désirée Baraula gir liv til de to slemme stesøstrene.  Maestro Antonino Fogliani har den musikalske ledelsen.
Etter forestillingen håper vi på at den nye operasjefen Annilese Miskimmon aksepterer vår invitasjon om å fortelle oss litt om hennes forestillinger fremover.  Hun har ansvar for oppsetningene fra januar 2018 og fremover.  Kanskje får vi en sniktitt i programmet for sesongene fremover?  Etter at vi har hørt hva Annilese Miskimmon har å si, gjennomfører vi Generalforsamling i Operaklubben.  Mer om dette kan du lese i «Nytt fra Operaklubben», som du får som e-post eller i postkassen tidlig i januar 2017.

Leder Stefan Axelsson Foto: HDV
Leder Stefan Axelsson
Foto: HDV

På vegne av styret i Operaklubben vil jeg ønske dere alle en riktig god og fredfull jul, og riktig godt nytt år.  Vi gleder oss til å se dere på forestillinger og etterarrangementer i 2017.

Beste hilsen fra
Stefan Axelsson
Operaklubbens leder

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s