Operaklubbens Julekonsert med påfølgende julebuffet i Thon Hotel Opera

Operaklubbens Julekonsert med påfølgende julebuffet går av stabelen 23. november i Thon Hotel Opera.

Det er sendt ut invitasjon til alle våre medlemmer og vi håper at flest mulig  benytter seg av denne muligheten til en førsteklasses konsert.
skjermbilde-2016-09-12-09-40-14For denne gangen har vi vår kommende operastjerne Caroline Wettergreen på programmet sammen med Siv Oda Hagerupsen som har gjort seg sterkt bemerket i det siste.  Det er også hyggelig å kunne vise frem en ung nyutdannet tenor;  Ole Morten Velde som vi venter oss mye av.   Ole Jørgen Kristiansen kjenner jo vi alle og  han har alltid vært en av våre mest kritikerroste barytoner og en sterk støttespiller (-sanger) på mange av våre sammenkomster.   Tore Dingstad, en av våre ledende pianister,  er jo vår faste akkompagnatør, så å si.
Til dem som har meldt seg på til den påfølgende Julebuffet i Restaurant Scala, kan vi forsikre at den blir ikke mindre førsteklasses.  Vi som var der i fjor, har ikke glemt den julebuffeten ennå.

Operaklubben lover kvalitet på høyt nivå på kunst og mat hele denne kvelden.  Det kan ikke bli bedre.

Tirsdag 22. november er absolutt siste frist for påmelding til konserten.  Julebuffeten kan medlemmene komme til selv om den fristen er gått ut, men da må det betales kontant i restauranten.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s