Medlemskap i Operaklubben

 

Medlemskap i Operaklubben.

Foto: DNO&B
Foto: DNO&B

Operaklubben ble i sin tid stiftet av noen av operasangerne ved Operaen som ønsket å øke kunnskapen om og interessen for opera. Medlemskap i Operaklubben har derfor alltid vært knyttet til et abonnement, og slik er det fremdeles; du må ha vårt abonnement for å være medlem.  Nytegning av abonnement skjer, som regel, i mai etter at de som allerede har abonnementet har fått anledning til å fornye det.

Foto. Erik Berg, DNO&B
Foto. Erik Berg, DNO&B

Vi regner med at abonnementet for 2016/2017 vil inneholde 7 forestillinger i tillegg til julekonsert med etterfølgende julebuffet. Kontingenten er for tiden kr. 300,- pr sesong og betales sammen med abonnementet.  For dette får du flotte arrangementer etter nesten samtlige av våre forestillinger, som regel en liten konsert eller et intervju.  Du får også invitasjoner til generalprøver og til turer rundt om i Norge og Europa samt USA.  Du får videre rabatt på Operaens forestillinger utenom de som er på vårt abonnement.

Skjermbilde 2016-03-20 16.52.34Som du skjønner, får du mye igjen for et abonnement med medlemskap i Operaklubben, så vi håper virkelig vi kan få ønske deg velkommen som ny abonnent/nytt medlem for sesongen 2016/2017!  Følg med i pressen når nytegning av abonnementer starter på vårparten!

3 tanker om “Medlemskap i Operaklubben”

  1. BRAVO! – Frem for nytt! – og LYTT , ja lytt og opplev klangene, de fantastiske klangene; dem man ikke kan beskrive med ord – som klinger i sinnet og som følger en videre inn i hverdagen og gir gjenklang i – kanskje hvert et steg der man vandrer og fungerer – -vidunderlig, vidunderlig!!!

    -BRAVO igjen for OPERAKLUBBEN – en arena for ALLE – Stevn frem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s