FRA OPERAKLUBBENS TIDLIGE ÅR

 

FLERE TANKER OM OPERAKLUBBEN I TIDLIGERE ÅR
ved Elise og Berit

Berit Foto HDV
Berit
Foto HDV

I «gammeloperaens» dager hadde vi stadig omvisning bak scenen tilknyttet ordinære sceneprøver, altså ikke generalprøver, og dette var meget populært.  Kanskje kunne vi få til et lignende arrangement her i det nye huset?

Det er også et faktum at kveldens sangere den gang var adskillig flinkere til å komme

opp i Per Krogh-salen til etter-arrangementene våre enn de er i dag.

Elise Foto: HDV
Elise
Foto: HDV

Men kanskje kan dette tilskrives det faktum at våre arrangementer nå holdes utenfor bygget?

Og så må vi fortelle om vår utrolig hyggelige opplevelse med selveste Per Aabel, vår eminente skuespiller.  Han var invitert for å fortelle litt om sitt liv, og medlemmene sluttet fulltallig opp om denne muligheten.  Etter at det «offisielle» programmet var over, trivdes han så godt hos oss at han reiste seg opp, gikk bort til flygelet og ga oss en nydelig liten konsert.  Hans ledsager satt helt rørt og betrodde oss i styret at dette var helt unikt;  Per Aabel hadde ikke rørt flygelet på ett helt år!  Det var tydelig at varmen fra medlemmene våre inspirerte den store kunstneren!

Wenche Foss
Wenche Foss

Vi hadde også besøk av Norges store kvinnelige skuespiller, Wenche Foss.  Hun ble hentet hjemme til vår tilstelning.  Hun var   et fyrverkeri som overhodet ikke trengte stikkord fra intervjueren, vår daværende leder Jan Halvorsen.  Hun fortalte og gestikulerte, et oppkomme av sjarm og charisma.  Hun trakk selvfølgelig også fullt hus begge gangene hun var hos oss.  Etterpå ble hun fulgt hjem i drosje og de som fulgte henne hjem, fikk en omvisning blant hennes parykker.
Hyggelig opplevelse for dem som ble med henne hjem.Skjermbilde 2015-11-08 16.09.34

Skjermbilde 2015-09-26 kl. 19.13.25

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s