FILM OG KONSERT I OPERAEN


Tanja Tetzlaff og Gunilla Süssmann med film og konsert i Operaen.

Vi er invitert til kammerkonsert 1. oktober 2015 kl. 19:30.

Foto: DNO&B
Foto: DNO&B

Den Norske Opera & Ballett i Oslo introduserer  den nye kammerserien der fremragende norske og utenlandske musikere fremfører perler fra
den rikholdige kammermusikklitteraturen.

Operaens nye kammerserie kan du lese mer om her.

Tetzlaff og Süssmann

Foto: Georgia Betazzi
Foto: Georgia Betazzi

Beskrivelse av artistene:

Den tyske cellisten Tanja Tetzlaff og den norske pianisten Gunilla Süssmann er begge etterspurte solister i europeisk toppklasse med oppdrag som solister med orkestre verden rundt.  De har dessuten et stort hjerte for kammermusikk som har resultert i et nært samarbeid både musikalsk og personlig i mer enn 10 år. Utøverne har mottatt strålende kritikker for sine konserter i Tyskland, og blir særlig berømmet for sitt gnistrende samspill og magiske scenenærvær.  Vi er meget glade over at disse eminente kunstnere skal åpne vår nyetablerte kammerserie her i Operaen på vår Scene 2 denne sesongen!

The Golden shoes of Rachmaninoff

En drøy time før konserten i Oslo (kl. 18:15) blir det premiere på dokumentarfilmen «The Golden shoes of Rachmaninoff» som er et intimt opptak av Sergei Rachmaninovs sonate for cello og klaver i g-moll.

Foto: DNO&B
Foto: DNO&B

Beskrivelse av filmen:

”The Golden Shoes of Rachmaninoff” er et intimt opptak av Sergei Rachmaninovs sonate for cello og klaver i g-moll.

Filmen er laget av kunstfilm-mesteren Delmar Mavignier og viser Süssmann og Tetzlaff som fremfører verket på en svært personlig og annerledes måte enn man ellers ser i klassiske musikkfilmer.  Filmen gir et sterkt og nært innblikk i et intenst musikalsk samspill med iørefallende og emosjonell musikk.

Filmen er på 45 minutter og er et viktig, ærlig, nakent og intenst portrett av to menneskers nærkontakt med et stykke musikk, to instrumenter og hverandre.  Vi håper at vårt publikum har lyst til å få med seg denne verdenspremieren i forkant av konserten!

Billettprisen til Scene 2 er kr. 100,-.
Vedlagt lenke må benyttes!
Tilbudet gjelder med andre ord:   kun på nett, ikke i billettluken!

http://burl.nu/0ncbxj

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s