Velkommen til en ny sesong med Operaklubben

 

 

Stefan Axelsson

Kjære Operavenner!

Takk for den sesong vi nå har avsluttet og velkommen til en ny sesong med Operaklubben og Den Norske Opera og Ballett!

Sommeren har kanskje værmessig ikke vært hva vi ønsket, og da kan det hjelpe å tenke på at vi har en fin opera- og ballettsesong ved DNO&B foran oss.  Med bakgrunn i de  opplysninger vi fikk om forestillingene og produksjoner for sesongen 2015/2016 ved DNO&B, valgte Operaklubbens styre å redusere antall forestillinger til fem, 4 operaproduksjoner og 1 ballettproduksjon. De forestillinger vi valgte bort, var repriser (f. eks.  Barberen, Don Giovanni, Carmen, Hollenderen, La Traviata, Lady Macbeth og én ny opera (Elysium av Rolf Wallin med premiere 12. mars 2016).  Ulysses vender hjem av Monteverdi flyttes fra Scene 2 til Hovedscenen med premiere 16. januar 2016.  De som vil ha disse forestillingene, kan kjøpe billetter med Operaklubbens rabatt på 20% i billettluken.

Våre arrangementer etter Operaklubbens forestillinger har vært en stor suksess. Ved sommeravslutningen etter La Traviata 5. juli, var Espen Langvik og Ketil Hugaas med Tore Dingstad ved pianoet invitert til å fremføre utdrag fra Gluntarne i Prøvesalen i Thon Hotel Opera.   Dette ble besøkt av godt over 100 medlemmer.  Kunstnerne ble gjenstand for stormende  begeistring.

Det store arrangementet denne sesongen blir feiring av Operaklubbens 45 år, onsdag, 11. november 2015, kl. 19:00, med en stor operakonsert i Flagstad-salen i Thon Hotel Opera med 3 av våre aller beste sangere; tenorene Thomas Ruud og Jan Erik Fillan og barytonen Ole Jørgen Kristiansen, akkompagnert av Tore Dingstad.  Konserten kalles To Tenorer og En Baryton.
Etter konserten blir det en deilig julebuffet.

Glem ikke å følge med på Operaklubbens hjemmeside www.operaklubben.org, der det er gjort en betydelig ansiksløftning. Den er gjort mer aktiv, og det legges jevnlig ut interessant stoff om opera.   Bl.a. har vi stor suksess med serien Månedens Portrett, der vi siden oppstarten hittil har presentert 5 operasangere og 1 pianist. Hold deg også oppdatert på hva som skjer i operamiljøet i Norge og utlandet generelt  og i Operaklubben spesielt.  Vi oppfordrer medlemmene til å se på vår hjemmeside flere ganger i uka!

VELKOMMEN til sesongen 2015/2016 med Operaklubben!

Les mer i Nytt fra Operaklubben som kommer ut i begynnelsen av september.

Stefan Axelsson
Operaklubbens leder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s